Írjon véleményt:

Újépítésű családi ház körül megsüllyedt térkövezés helyreállítására és új felületek lerakására kértük fel a Hafra Kft.-t. Minden a megbeszéltek és az elképzelés alapján történt. Gábor nagyon korrekt, hozzáértő gyakorlatias ötleteit pedig elfogadtuk és elégedettek is vagyunk mindennel. Az előre egyeztetett időtartam alatt elkészült a precíz kivitelezés. Szívesen ajánljuk a csapatot minden építkezőnek!

Majdnem egy évvel megcsúsztunk a visszajelzés adással :))), így azt mondhatjuk, hogy az eltelt időszak is a tökéletes kivitelezést igazolja.

További sikeres munkát kívánunk Nektek!

2022.08.11.

Minden a megbeszéltek szerint történt, szép munkát végeztek. A megbeszélések, egyeztetések során néhány nagyon hasznos tanácsot kaptam, melyek nélkül most kevésbé lennék elégedett.

2022.09.11.

Családi házunk 180m2 térkövezése állt előttünk. Megmondom őszintén féltem ettől a beruházástól. Szűk utca, kevés a hely a telken. De egy hét alatt sikerült precízen megoldani a feladatot. Sőt a plusz munkát is gyorsan precízen megoldották. Aki ezután tervez ilyen munkálatokat melegen ajánlom ezt a csapatot. Hogy miért? Minden eszközük megvan a munkákhoz, kitűnő összeszokott csapat. Nincs olyan dolog amit ők nem tudnának megoldani. Ezuton is szeretném megköszönni Gábor főnöknek, Lajosnak, Öcsinek, Sanyinak, Rolandnak, és Ádámnak a munkájukat.

2022.04.25.

Kocsibejárót és a ház oldalánál gyalogjárdát térköveztek nálunk. Gördülékenyen ment a munka, a felmerülő problémákra mindig volt - akár több - megoldási javaslatuk is. Látszik, hogy nem először csinálják. Az elkészült munkát első osztályú állapotban, feltakarítva, a terepet elrendezve határidőre átadták. Összeszokott team, profi felszereléssel. Csak ajánlani tudom őket!

2022.04.29.

150m2 nagyságú terület térkövezése történt nálunk. Építkezés után álltunk ősszel, és a ház előtti terület esős időben igencsak sáros, nehezen járható volt. Időpontot sajnos csak következő év elejére kaptunk, viszont nagyon rugalmasak voltak, mert az alsó zuzalékot 2 nap alatt lerakták, döngölték, még ősszel, hogy megoldják nekünk a bejárást autóval is. Azóta megtörtént a térkövezés, hátsó udvar tereprendezése. Minden kifogástalan, nagyon segítőkészek, jó tanácsokat kaptunk. Köszönjük.

2022.04.29.

Eredetileg egy 108 m2-es terület térkövezésében állapodtunk meg, ami később 123 m2-re bővült. A változásokat rugalmasan kezelték, a plusz szegélyt, térkövet stb azonnal beszerezték, minden probléma nélkül. Plusz földmunkát, kisebb változtatásokat, növények áttelepítését, !!csatornázást!! gond nélkül oldották meg. Látszik hogy egy ideje már csinálják ezt, összeszokott csapat, profi szerszámokkal,gépekkel, és a végeredmény tökéletesen tükrözte az előzetes elképzeléseimet, gyönyörűvé tették az udvarunkat/kertünket. Mindenkinek ajánlom őket, és köszönöm nekik a munkát!

2022.04.07.

Egy családi ház garázsbejárójának és a masszázsvendégeknek fenntartott parkolónak a térkövezésével bíztuk meg őket. A megbeszélt időpontban kezdték el a munkálatokat, amit végig szakszerűen, precízen vittek véghez. Nem adtunk nekik egyszerű feladatot, hiszen egy lejtős garázsbejárat mellett egy szalonhoz tartozó kapubejárat szintkülönbségét kellett megoldani,amit átgondolva, igényesen, 100 %-osan csináltak meg. Nagyon szépen köszönjük, csodájára járnak azóta is. Bárkinek szívből ajánlom!

2022.01.09.

Egy családi ház teljes felújításának utolsó és legnagyobb beruházása volt a térkövezés. A Hafra Kft.-nek köszönhetően a legkevésbé stresszes és a leggyorsabb folyamat volt. Nem beszélve arról, mennyire szakszerűek voltak és milyen kiváló minőségű munkát adtak át. Nyugodt szívvel ajánlom őket!

2021.08.04.

Az időjárás miatt nagy volt a csúszás, de végül nagyon szép munkát végeztek. Minden úgy történt, ahogy kértük.

Egyetlen dolgon kellene változtatni: a markológép kipufogójából kiáradó forró levegő 2 növényünket is megégette. Erre jó lenne valamilyen megoldást találni, már csak azért is, mert saját bevallásuk szerint sem ez volt az első ilyen eset.

  • Köszönjük visszajelzését, a kipufogó problémát megoldottuk!

2021.07.20.

Az időjárás miatt kicsit csúsztak, de megérte kivárni őket, mert nagyon szép munkát végeztek. Minden munkafolyamat végén egyeztettünk, és az előre nem látható problémákat is rugalmasan megoldották. Örülök, hogy őket választottam, és mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a csapatot.

+36 70 381 97 80 - Hívjon

Térkövezés kapcsolat:

Hafra Kft.

Adószám: 26273969-2-18
Cím: 9730 Kőszeg, Sigray Jakab utca 28. D. épület
Telefonszám: +36703819780
Adatvédelem